Analist, ETF Fırtınası İçin Seçimini Yaptı: MATIC ve Bu 4 Altcoin!

Altcoin Daily’nin analisti, Bitcoin ETF’si geldiği için şimdi altcoin’lere yatırım yapmanın doğru zamanı olduğunu söylüyor. MATIC, DEX hacmi son 30 günde %200’ün üzerinde bir artış yaşadığı için listeye liderlik ediyor. Bahsi geçen diğer projeler arasında Fantom, Ethereum, Chainlink, Uniswap ve Solana yer alıyor.

Analistin listesinin ilk sırasında Polygon (MATIC) var

Önde gelen bir kripto YouTube kanalı olan Altcoin Daily, kripto pazarına gireceği öngörülen bir fırtına için uygun konumlandırma amacıyla kripto yatırımı için en iyi seçimlerinin bir listesini paylaştı. Altcoin Daily, kripto meraklılarını Bitcoin, Ethereum ve belirli altcoin’leri satın almaya çağırıyor. Ayrıca, bekleyen spot Bitcoin ETF başvurularının onay almasının kesinleştiğini iddia etti. Sonuç olarak analist, şimdi altcoin’leri stoklamak için doğru zaman olduğunu ileri sürüyor. Çünkü, Bitcoin ETF’nin etkisinin genel piyasayı etkileyeceğini belirtiyor.

Altcoin Daily, ETF’nin potansiyel etkisinin yanı sıra, söz konusu projelerin önemli geliştirme çabalarına da dikkat çekiyor. Vurgulanan altcoin’ler listesinin başında Polygon (MATIC) geliyor. Ev sahibine göre, MATIC tokeninin öne çıkan özelliği, Polygon’daki merkezi olmayan borsaların (DEX) artan işlem hacimleri. Analist, Polygon’un sekiz ayı aşkın bir süredir en yüksek DEX hacmine ulaştığını belirtiyor. Ayrıca, son 30 günde %200’ün üzerinde bir artış yaşadığını kaydediyor.

İkinci sırada Fantom gelirken Ethereum onu takip ediyor!

Analist ikinci olarak, Fantom token’ın (FTM) umut verici gidişatını vurguluyor. Tokenin 1 milyar dolarlık piyasa değerine sahip olduğunu belirtmek gerekiyor. Altcoin Daily, proje ekibinin EVM uyumlu bir Blockchain olan Fantom Sonic adlı teknolojik bir yığını tanıttığını vurgulayarak projenin gölgelere kaydığı fikrini reddediyor.

Altcoin Daily’nin listesindeki üçüncü proje, ikinci en büyük kripto projesi olan Ethereum. Analist, Nocturne’ün ana ağda piyasaya sürülmesiyle Ethereum’un devam eden güncellemelerinden bahsediyor. Özellikle Nocturne’un, Ethereum ağına özel hesaplar getirecek olmasına dikkat çekiyor. Altcoin Daily, gelişmenin Ethereum ekosistemi için dönüştürücü bir potansiyele sahip olduğunun altını çiziyor.

Diğer projeler: LINK, UNI ve SOL

Buna paralel olarak analist, sekiz milyar dolarlık kripto projesi Chainlink’in (LINK), proof-of-concept (PoC) aşamasından çıkan Blockchain’in ortasında daha parlak bir geleceğe sahip olduğunu belirtiyor. Potansiyeli vurgulanan diğer kripto projeleri arasında Uniswap (UNI) da yer alıyor. Ayrıca, son günlerin popüler altcoin’i Solana (SOL) kendisine listede yer buluyor. Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere, Solana yıldızı parlayan projeler arasında ön sıralarda duruyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

x